Your Cart
Skottland missar EM 2024

Skottland missar EM 2024

Skottland kvalificerade sig inte till Europacupen 2024. Detta spel gjorde att Skottland framgångsrikt kunde sätta ett nytt rekord i slutet av matchen I det här skedet förlorade Ungern sin kvalificering till nästa Europacup på grund av sitt mål.

I intervjun efter matchen blev Skottlands tränare Steve Clarke förvirrad över domarens beslut att inte döma en straffspark I den 80:e minuten av matchen, eftersom spelare från båda sidor kämpade och föll i straffområdet, beslutade domaren till slut. eftersom foulen inte förtjänade en straff, ett beslut som Billiga Skottland Fotbollströjor manager inte höll med om.

Skottlands huvudtränare sa att målet var resultatet av en laginsats och borde inte ha uteslutits. Clarke sa också att den här matchen var väldigt tråkig. I den första halvleken hade laget en högre innehavsgrad, men de lyckades verkligen inte ta tillfället i akt, vilket är en stor besvikelse.

Clarke sa också att de kommer att arbeta hårt för att övervinna denna svårighet under lång tid framöver. Samtidigt uttryckte han sina ursäkter till fansen och tackade dem för deras stöd.

Skottland Fotbollströjor barn
Skottland missar EM 2024

I det här spelet försökte det skotska laget sitt bästa och gjorde alla ansträngningar Även om de inte uppnådde bra resultat, tror jag att det skotska laget i framtiden alltid kommer att minnas lärdomarna från den här tiden, lära av erfarenheten och ta ett steg. närmare i nästa match.

Efter den här matchen kan Skottlands huvudtränare utredas för misslyckandet i denna match. Det nuvarande kontraktet för Skottland Fotbollströjor barn huvudtränare går ut 2026.

I den här tävlingen innebär Ungerns seger att Ungern kommer in i tävlingen om den bästa tredjeplatsen och strävar efter den sista uppflyttningsplatsen. Men från och med nu är Ungerns målskillnad -3, så här I denna tävling var Ungern Fotbollströjor barn i underläge. .

Därför måste det ungerska laget i nästa match göra fullständiga mentala förberedelser och taktiska arrangemang för att vinna kampen om den bästa tredjeplatsen.

Du kan köpa tröjorna från alla länder som deltar i Europacupen i Billiga Trojor Set!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Select your currency