Your Cart
England vann över Frankrike med 2-1 efter sammanlagda poäng

I den andra omgångens match mellan Frankrike och England vann England över Frankrike och bröt därmed Frankrikes segersvit, och England har nu 7 poäng i Grupp A3, samma som Billiga Svenska fotbollströjor herr.

I den senaste matchen slog Frankrike England med totalt 2-1, och den här gången slog England Frankrike med samma 2-1, vilket kan sägas vara en helt dramatisk scen.

I den första halvleken verkade England ha lärt sig en läxa från den föregående matchen och inledde matchen med ett särskilt starkt anfall och gjorde två mål i den 21:a och 34:e matchminuten, där Stanway Fotbollströjor med tryk fångade upp Lauren Hemps passning och skickade in bollen i det franska målet med en mycket fin kurva. En poäng för att utöka försprånget och Alessia Russo från Arsenal avgjorde matchen i den 34:e minuten med en mycket fin nick i mål och sköljde därmed bort nederlaget från föregående match.

Billiga Trojor Set

Efter en kort paus inleddes den andra halvleken med en personalutmaning av den franske tränaren för att försöka återfå formen hos sina spelare, med Delphine Cascarino och Sandie Toletti, som också verkade ha gett det franska laget ett nyfunnet självförtroende, och i den 72:a matchminuten kom Kadadie Lyonnais, spelaren från Olympique Lyonnais Kadidiatou Diani gjorde Frankrikes första mål i matchen efter 72 minuter, och i andra halvlek verkade Frankrike leta efter ett sätt att komma tillbaka in i matchen, men i slutminuterna nickades en mycket farlig boll från Frankrike mot Englands mål, men Inglaterra-målvakten lyckades hålla fast bollen tills matchklockan slog timman, och England fortsatte att vinna matchen. .

Kvalificering till den europeiska kvalificeringsturneringen 2025 tilldelas endast de två bästa lagen i gruppspelet, för närvarande är Frankrike fortfarande i toppen av gruppen, medan Sverige och England är rankade på samma antal poäng, så det är avgörande att vara med i nästa matcher, nästa match spelas den 14 juli, där England Fotbollströjor möter Irland och Frankrike möter Sverige, förhoppningsvis kommer alla under denna korta period på en månad att kunna vara väl förberedda inför nästa match.